Verzija za tiskanje: O nas

Ziegler se predstavi

Ziegler v Sloveniji od novembra 2017 zastopa podjetje MF PLUS d.o.o.

Nahajamo se na novi lokaciji z velikimi pisarniškim in razstavnim prostorom, skladiščem in servisno delavnico.

Matično podjetje ZIEGLER se nahaja v Giengnu v Nemčiji, na površini ca. 80.000 m² z 650 od skupaj cca. 1000 zaposlenih, kolikor se jih nahaja v Skupini Ziegler.
Nakup gasilskega vozila je tudi stvar zaupanja. ZIEGLER zagotavlja obsežno uvajanje za ustrezno uporabo gasilskega vozila. Strokovno podkovano osebje natančno pojasni tehnično delovanje vozila, kar zagotovi strankam zanesljivo obvladovanje gasilskega vozila in njegove opreme v vseh situacijah.
Predstavitve novosti dajejo strankam možnost, da se pobližje seznanijo z aktualnimi produkti in gasilskimi vozili, ki jim na ta način postanejo boljše poznani.
ALPAS proizvodnja-kvaliteta na najvišjem nivoju. Gasilska vozila so investicije za prihodnost. In prihodnost pomeni samo sisteme nadgradnje, ki zagotavljajo ekstremno stabilnost, optimalno zaščito proti koroziji, brezmejno fleksibilnost in odlično predelavo.
Številne naše stranke pridejo na prevzem novega vozila v Giengen. Prizadevamo si dolgoročne odnose s strankami, ki trajajo 40 ali vec let. Držimo se načela: brez zaupanja ni varnosti.
Matično podjetje je skozi leta proizvedlo ca. 600 gasilskih vozil z namenom, da zagotovi gasilcem zanesljivo, varno in učinkovito obrambo v intervencijah.

 
<Nazaj na: O nas